Снимка БулфотоОгромен скандал разтърси водеща наша политическа партия. Кметове и председатели

...
Снимка БулфотоОгромен скандал разтърси водеща наша политическа партия. Кметове и председатели
Коментари Харесай

Кметове и общински съветници от БСП в област Велико Търново бойкотират Явор Божанков

Снимка Булфото

Огромен скандал раздруса водеща наша политическа партия.  Кметове и ръководители на общински препоръки от БСП в област Велико Търново бойкотират Областния съвет на партията и отхвърлят да вземат участие в подреждането на кандидат-депутатската листа с лидер юристът Явор Божанков, представител на гражданската квота.

Членовете на Областния съвет на БСП от Свищов, Полски Тръмбеш, Златарица, Елена, Сухиндол, Павликени и част от Велико Търново не одобряват решението на управлението на партията лидерът на листата в района, където е учредено социалистическото придвижване у нас, да е от гражданската квота. Те излязоха с позиция, в която се показва, че няма да вземат участие в подреждането на листата, написа Novini.bg.

Позицията излиза след отказа на международната шампионка по пукотевица Весела Лечева да взе участие в изборите, откакто за повторно тази година беше подценена пред Явор Божанков да е лидер на листата във Велико Търново.  

В позицията представителите на регионалното управление на БСП от 7 от 10-е общини в района декларират: „ Областният съвет на БСП Велико Търново няма да бъде гуменият щемпел, който ще подпише нездравословните за партията ни решения на националното управление “. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР